Cart

Akcija!

Olimpo Spirit official LNFS Kelme

499.00 Kn 374.25 Kn

Četvrtu godinu za redom Kelme je tehnički sponzor najjače lige svijeta, španjolskog LNFSa. Za ovu sezonu dizajnirali su i proizveli loptu Olimpo Spirit koristeći najnovije tehnologije i materijale kako bi dobili vrhunsku loptu s najvišim standardima. Novi Spirit koristiti će momčadi u Prvom i Drugom rangu LNFSa tijekom sezone 2015/2016. Olimpo Spirit teži između 425 i 440 grama i kombinira snagu, kontrolu i moć.

Compare
Kategorije: , ,

Četvrtu godinu za redom Kelme je tehnički sponzor najjače lige svijeta, španjolskog LNFSa. Za ovu sezonu dizajnirali su i proizveli loptu Olimpo Spirit koristeći najnovije tehnologije i materijale kako bi dobili vrhunsku loptu s najvišim standardima. Novi Olimpo Spirit koristiti će momčadi u Prvom i Drugom rangu LNFSa tijekom sezone 2015/2016. Olimpo Spirit teži između 425 i 440 grama i kombinira snagu, kontrolu i moć.

Ova visoko kvalitetna lopta proizvedena je u tvornici Taiwan Butil i ima idealan i ujednačen oblik. Sastavljena je od 32 toplinski zapečaćena panela koji sadrže zračne komore i tako garantiraju bolje zadržavanje zraka u lopti. Zračna komora ispunjena je poliuretanskom spužvom koja teži između 160 i 170 grama. Izvrstan oblik, regulirana odskočnost i performanse u letu lopte samo su neke od vrhunskih karakteristika Asteroida 16.Četiri vrste naprednog poliestera i pamuka u kombinaciji s vanjskim visoko kvalitetnim PU materijalom debljine 1,65 mm ovu loptu čine jednom od najboljih na tržištu.

Možete ju koristiti kako u službenim tako i u prijateljskim utakmicama, a vrhunsku kvalitetu i performanse ove lopte potvrdile su najveće zvijezde iz svijeta futsala. Treba li vam bolja preporuka?

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Olimpo Spirit official LNFS Kelme”